CRJM anunță concurs pentru selectarea unei companii media pentru producerea și promovarea unui spot video/audio

Data: 16 februarie 2017 

I.        Prezentare generală:

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) este o organizație non-guvernamentală cu sediul în Chișinău, creată în noiembrie 2010 de un grup de juriști. CRJM tinde să asigure o justiție calitativă, promptă și transparentă, respectarea efectivă a drepturilor civile și politice și un cadru legislativ pentru organizațiile societății civile. În realizarea acestor obiective, CRJM combină cercetarea de politici și activitatea de advocacy realizate într-un mod independent și neutru. 

II.      Scopul concursului:

CRJM solicită oferte de la companii media din Republica Moldova pentru producerea unui spot video și audio în cadrul proiectului „Promovarea mecanismului 2% în Republica Moldova”, implementat de CRJM cu suportul financiar al Centrul European pentru Dreptul Necomercial (ECNL), prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), în cadrul Programului Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP), implementat de FHI 360.

Spotul video/ audio va reprezenta în manieră grafică procesul de redirecționare a 2% din impozitul pe venit, de către contribuabili, în folosul organizațiilor non-guvernamentale.

Persoana fizică/juridică selectată va presta serviciile contractate în cadrul prezentului concurs în baza unui contract de prestare a serviciilor semnat între părți. Spoturile urmează a fi lansate la 1 aprilie 2017 și promovate pe parcursul lunii aprilie 2017 conform celor specificate mai jos.   

III.    Sarcinile față de Prestator:

Compania media selectată va asigura:

 1. Elaborarea scenariului pentru spot, în colaborare cu echipa CRJM.
 2. Elaborarea spotului video grafic (în limba română + varianta în limba rusă / subtitrare), cu durata de 30 sec.
 3. Elaborarea spotului audio (în limba română + limba rusă) pe baza spotului video final, cu durata de până la 30 sec.
 4. Predarea spotului video și audio final în diferite formate (pentru TV, Radio, pagini web).
 5. Promovarea spotului video la minim 2 posturi TV cu acoperire națională, pentru o perioadă între 1 și 14 aprilie 2017 (cel puțin 28 apariții), cu minim 1 difuzare în prime-time și  1 difuzare în off-time.
 6. Promovarea spotului audio la minim 2 posturi radio cu acoperire națională pentru o perioadă între 1 și 21 aprilie 2017 (cel puțin 42 apariții), cu minim 1 difuzare în prime-time și  1 difuzare în off-time.
 7. Promovarea spotului video pe rețele de socializare (Facebook, Odnokalssniki, Twitter și YouTube) pentru o perioadă între 1 și 30 aprilie 2017 (cel puțin 250,000 vizualizări). Publicitatea făcută pe rețelele socială trebuie să fie targetată pe categorii de vârstă.

IV.      Criteriile de selecție:

 • Experiența de realizare a spoturilor video, va constitui un avantaj realizarea spoturilor cu conținut social;
 • Oferta financiară (completată după modelul atașat aici);
 • Termenele de execuție;
 • Experiența de promovare a mesajelor sociale.

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la [email protected] sau direct la sediul CRJM (str. A. Șciusev 33, MD-2001, Chișinău) până pe 1 martie  2017. Oferta de participare la concurs va conţine informație concisă cu indicarea următoarelor:

 1. Date despre companie (denumirea, adresa poștală, telefonul de contact, adresa electronică, persoana responsabilă, rechizitele bancare).
 2. Copia certificatului de înregistrare a companiei.
 3. Oferta financiară (completată în conformitate cu modelul atașat aici).
 4. Prețurile vor fi indicate în USD cu aplicarea TVA la cota 0%. Compararea ofertelor financiare se va face în USD. Ofertele prezentate în altă valută vor fi convertite la cursul oficial al BNM din data limită pentru prezentarea ofertelor.
 5. Portofoliul lucrărilor relevante.

Prețurile indicate în ofertă vor fi fixe şi nu pot fi schimbate, cu excepția cazurilor când Beneficiarul va face o modificare în calendarul său de implementare.

Ofertanții pot fi prezentate una sau mai multe opțiuni de oferte financiare.

Toți ofertanții, care vor depune ofertele, vor fi anunțați despre decizia cu privire la compania selectată după finalizarea procesului de selectare a ofertelor, însă nu mai târziu de 3 martie 2017.

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 022 843601 ext.110 sau la adresa de e-mail: [email protected]

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md